Wat wij doen

De Zware Jongens zijn nogal goed als het gaat om dtp-en. Sterker nog, volgens niet de minste art directors zijn wij er zelfs erg goed in. Net als in schetsen, ontwerpen, lithografie, beeldbewerking, multimedia oplossingen en het realiseren van complete presentaties. Minder bekend is, dat een Zware Jongen ook als dtp-er in te huren is. In dat geval werkt iemand van ons gewoon tijdelijk bij bijvoorbeeld een reclamebureau of andere opdrachtgever in huis. Dat kan voor korte of langere tijd. Diverse bureaus hebben daar al ruime ervaring mee. En blijkbaar een goede ervaring.
DTP ¶
Iedere DTP-er die bij De Zware Jongens werkt is een grafisch specialist. Wij selecteren mensen op hun typografische en grafische kennis. Want wij willen voor iedere klant werk realiseren dat geen problemen oplevert. Niet in de media, en niet bij de drukker. Voor De Zware Jongens is perfect DTP-werk ons visitekaartje. En dat willen we graag zo mooi mogelijk houden.
Lithografie ¶
Ook zijn wij bekwaam in lithografie, het gereed maken van een productie voor drukken, digitaliseren van beeldmateriaal en opmaak-activiteiten. Geen document gaat bij ons naar de drukker voordat wij dit proces hebben voltooid.
Beeldbewerking ¶
De computer maakt bijna alles mogelijk. Maar bij perfecte beeldbewerking draait het vooral om de creatieve handjes achter de computer. Wij hebben de mensen die het mooiste resultaat uit een Apple kunnen toveren. Alleen of in nauwe samenwerking met een kritische art director. Want dat levert vaak prachtig werk op.
Ontwerp ¶
Dankzij hun grafische opleiding en de nodige jaren ervaring worden De Zware Jongens ook vaak gevraagd voor het ontwerpen van folders, brochures e.d. Soms doen wij dat in samenwerking met een art director, maar steeds vaker worden wij voor dit soort werkzaamheden direct ingeschakeld.
Presentaties ¶
Een presentatie kan een stuk overtuigender en vooral aantrekkelijker worden als er visueel de nodige aandacht aan is besteed. Ook daar zijn wij in de loop van de tijd een aardige specialist in geworden. Wij doen dat alle jaren voor een groot aantal reclame­bureaus, maar ook voor andere bedrijven. Bij voorkeur het liefst in samenwerking met degene die de presentatie geeft. Dat komt het eindresultaat altijd ten goede.
Multimedia ¶
De Zware Jongens zijn vanaf de start in 1995 door diverse opdrachtgevers ingeschakeld voor de inzet en vormgeving van multimedia-trajecten. Daardoor kunnen wij traditionele media en nieuwe media veel beter op elkaar afstemmen, waardoor aantoonbaar betere resultaten bereikt kunnen worden. Het realiseren van inspirerende en toegankelijke internet-sites heeft voor ons weinig geheimen en voor het technische gedeelte werken wij samen met mensen die de klappen van de zweep kennen.